Arkiv 2017 plugin

Ny lederduo skal tegne Den Fynske Opera

Efter nytår får Den Fynske Opera ny ledelse. Valget er faldet på en duo, bestående af operasangeren Thomas Storm og producenten Karsten K. E. Pudselykke.

Hold Julefrokost med Den Glade Enke

I julemåneden opfører Den Fynske Opera Franz Lehars udødelige operette i en stemningsfuld caféopsætning med mad fra Gastroteket – perfekt til julefrokost.

Instruktørassistent søges!

Instruktørassistent for Daniel Bohr under produktionen af operetten Den Glade Enke på Den Fynske Opera i perioden 23. eller 30. oktober til fredag d. 1. december. Prøver ligger mellem kl. 10.30 til...

Nyt Katalog - ny sæson

D. 25. april åbnede vi dørene for interesserede i den nye sæson. Der var fælles release på kataloger fra de tre teatre i huset: Teater Momentum, Nørregaards Teater og Den Fynske Opera.

KATALOG-RELEASE FOR MOMENTUM, NØRREGAARDS OG DEN FYNSKE OPERA

Fælles release for de tre teatres program d. 25. april.

Mette-Maria Øyen modtager Den Fynske Operas Lars Waage Pris 2017

Den Fynske Operas Lars Waage Pris gik denne gang til Mette-Maria Øyen foran en fyldt sal til den sidste Maskarade-forestilling. Vi ønsker hende et stort tillykke med den velfortjente pris!

Køb en tangent og støt købet af nyt flygel

Vi søger hjælp til indkøb af flygel til vores nye caféscene. Du kan få ejerskab i flyglet, ved at købe en specifik tangent, som vil stå i dit navn, hvis vi får samlet nok penge ind.

Maskarade - prøverne er i fuld gang!

Den Fynske Opera har fået besøg af den festglade Leander, Leonora og alle de andre fra Carl Nielsens mesterværk Maskarade. Her har de netop taget fat på forberedelserne til deres fortælling om...

3 spændende operacaféer

Den 21. januar 2017 åbner vi dørene for årets første operacafé - nytårskoncerten

Ny flot foyer!

Kom endelig ind og se/prøv vores nyrenoverede foyer!