Gå til hoved-indhold
Knud Romers ABC

Knud Romers ABC

– et musikalsk dansealfabet

Børneforestilling


Lad sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavsafari, der med udgangspunkt i Knud Romers poetiske bogstavfabler rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny. En interaktiv danseforestilling, hvor publikum er i bevægelse.

 

Forestillingen er baseret på Knud Romers ABC, John Kørners billedkunstneriske dyreunivers og Bent Sørensens nykomponerede musik og skaber tilsammen en smuk koreograferet scenisk sangleg. Knud Romers ABC blev opført første gang i oktober 2017, og vi gentager succesen i år.

 

Aldersgruppe: Fra 6 år i følge med en voksen.

 

Publikum vil ikke sidde på stole under forestillingen. Gangbesværede bedes kontakte teatret på [email protected].

 

Nomineret til Årets Reumert 2018 som Årets Børne-/Ungdomsforestilling.

 

★★★★★

»"Knud Romers ABC" er børneteater af fineste karat, en poetisk og bevægende indføring i teatrets magi. En scenisk sang- og bogstavleg tænkt og skabt til børn, men lige så ind under huden-uafrystelig for voksne« 

Lene Kryger, Fyens Stiftstidende.

»Publikums rejse igennem ’Knud Romers ABC’ er kompleks og dog intuitiv. Vi bliver ikke anbragt på gulvet og anvist vores rolle i forestillingen. Med kropssprog og musik inviterer forestillingen os til at lege med, og vi får lyst til at lege med!«

– Morten Hede, Teateravisen.dk

»En himmerigsmundfuld af alt det bedste.«

– Anne Middelboe, Dagbladet Information

Knud Romer er forfatter, radiovært, debattør og foredragsholder. Han modtog i 2007 De Gyldne Laurbær for bogen Den Som Blinker Er Bange For Døden og er blandt andet kendt som vært på radioprogrammet Romerriget, der sendes på Radio24syv.

 

John Kørner er en af Danmarks mest bemærkelsesværdige danske billedkunstnere med et skarpt farvestrålende udtryk. Kørners værker er repræsenteret på en række museer, bl.a. Statens Museum for Kunst, ARKEN og ARoS, og han havde i 2016 en større udstilling på Brandts.

 

Bent Sørensen er en de seneste årtiers største danske komponister, der bl.a. har modtaget Nordisk Råds Musikpris og Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris for sit arbejde. Han har herudover været professor i komposition ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium fra 2002-2011.

 

Iscenesættelse: Sofie Christiansen / Tekst: Knud Romer / Komponist: Bent Sørensen / Billedkunstner: John Kørner / Scenograf: Luise Midtgaard / Kostumer: Alaya Riefensthal / Medvirkende: Anete Jensen, Carlos Rodas og Karin Norrinder / Musik: Anders Ringgaard Andersen / Efter idé af: Sofie Christiansen og Jakob Bjerregaard Engmann


Billetter

Vælg den dato du vil se forestillingen

Wed, 19.09.18 09:30

Billet

Wed, 19.09.18 11:00

Billet

Thu, 20.09.18 09:30

Udsolgt

Thu, 20.09.18 11:00

Udsolgt

Fri, 21.09.18 09:30

Udsolgt

Fri, 21.09.18 11:00

Udsolgt

Sat, 22.09.18 11:00

Billet

Sat, 22.09.18 13:00

Billet

Sun, 23.09.18 13:00

Billet

Varighed

45 min.

Producer

Forestillingen er en co-produktion mellem sART Danseteater, BaggårdTeatret og Den Fynske Opera.


Tilbage