Gå til hoved-indhold
Katalogrelease for sæson 18/19

Katalogrelease for sæson 18/19

Ny sæson – nyt program

Igen i år går de tre teatre på Filosofgangen 19 sammen for at præsentere den kommende sæsons program – og du er inviteret.


Igen i år går de tre teatre på Filosofgangen 19 sammen for at præsentere den kommende sæsons program – og du er inviteret.

Huset vil være åbent for alle interesserede til en kop kaffe og en snak om kommende forestillinger, hvor både Den Fynske Opera, Nørregaards Teater og Teater Momentum vil være til stede.

OBS: Det er ikke nødvendigt at bestille billet.

_____________

Torsdag d. 17/5 kl 16 - 18 præsenterer Teater Momentum, Nørregaards Teater og Den Fynske Opera programmet for den kommende sæson på de tre teatre.

Teater Momentum og Den Fynske Opera fortsætter samarbejdet fra denne sæson, og præsenterer i denne sæson 17 gæstespil i fællesskab.

PROGRAM
16.00 Vi åbner dørene og byder på et glas bobler

16.30 Der bliver slået på glasset og vi præsenterer de sæson-programmer, som vi har glædet os så meget til at vise jer.
• Teater Momentum: Teaterleder Marianne Klint og kunstnerisk leder for vol. 12, Anna Malzer, præsenterer sæsonens tre forestillinger under temaet Neo-Europa.
• Nørregaards Teater: Teaterleder Carsten Wittrock løfter sløret for sæsonens forestillinger, med noget for børn i alle aldre.
• Den Fynske Opera bidrager med et musikalsk indslag hvorefter den nye operachef Thomas Storm præsenterer sæsonens større egen- og co-produktioner.

17.00 Åbent hus hvor vi vil stå klar til en snak med publikum om årets program.


Billetter

Vælg den dato du vil se forestillingen

Thu, 17.05.18 16:00

Billet

Varighed

16.00 - 18.00


Tilbage